Цей перевернутий зверху яблучний пиріг з волоськими горіхами та карамелізованими шматочками яблук легкий і сліпучий.
Інформація про рецепт:
- Час приготування: 25 хв
- Порції: 8 порцій
Інгредієнти:
- 1/3 склянки олії
- 1 чашка упакованого коричневого цукру
- 3 середніх терпких яблука
- 1/2 склянки нарізаних волоських горіхів li>
- КЕКС:
- 3 столові ложки олії
- 3/4 склянки цукру
- 2 яйця
- 1 чашка універсального борошна
- Розпушувач 3/4 чайної ложки
- 1/2 чайної ложки харчової соди
- 1/4 чайної ложки солі >
- 1/4 чайної ложки меленої кориці
- 1/2 чашки пахти
- 3 столові ложки сметани
Приготування:
- Розкласти яблука в один шар поверх коричневого цукру; шар з волоськими горіхами і коричневим цукром.
- Змішайте муку|борошно|, розпушувач, харчову соду, сіль|соль| і корицю, додайте|добавляйте| в вершкову суміш по черзі з|із| li>Випікати при температурі 350 ° протягом 30-35 хвилин або доти, доки зубочистка, вставлена в центр, не стане чистою.
- Охолодіть протягом 10 хвилин, перш ніж перевернути на блюдо. li>
- Подавати теплим.