Яблучний перевернутий торт

Цей перевернутий зверху яблучний пиріг з волоськими горіхами та карамелізованими шматочками яблук легкий і сліпучий.

Інформація про рецепт:

  • Час приготування: 25 хв
  • Порції: 8 порцій

Інгредієнти:

  • 1/3 склянки олії
  • 1 чашка упакованого коричневого цукру
  • 3 середніх терпких яблука
  • 1/2 склянки нарізаних волоських горіхів
  • КЕКС:
  • 3 столові ложки олії
  • 3/4 склянки цукру
  • 2 яйця
  • 1 чашка універсального борошна
  • Розпушувач 3/4 чайної ложки
  • 1/2 чайної ложки харчової соди
  • 1/4 чайної ложки солі
  • >
  • 1/4 чайної ложки меленої кориці
  • 1/2 чашки пахти
  • 3 столові ложки сметани

Приготування:

  • Розкласти яблука в один шар поверх коричневого цукру; шар з волоськими горіхами і коричневим цукром.
  • Змішайте муку|борошно|, розпушувач, харчову соду, сіль|соль| і корицю, додайте|добавляйте| в вершкову суміш по черзі з|із| li>Випікати при температурі 350 ° протягом 30-35 хвилин або доти, доки зубочистка, вставлена ​​в центр, не стане чистою.
  • Охолодіть протягом 10 хвилин, перш ніж перевернути на блюдо.
  • Подавати теплим.