Хрусткий шрот на вершині чудового яблучного пирога. Я насолоджуюся цим з кулькою морозива.
Інформація про рецепт:
- Час приготування: 20 хв
- Порції: 8 порцій
Інгредієнти:
- 4 чашки тонко нарізаних очищених терпких яблук
- 3/4 склянки густих збитих вершків
- 1 столова ложка швидкого приготування тапіоки
- 1 столова ложка лимонного соку
- Тісто для пирога з однією скоринкою
- 3/4 склянки цукру
- 1/2 чайної ложки меленої кориці
- 1/ 4 чайні ложки меленого мускатного горіха
- 1/8 чайної ложки солі
- Топінг:
- 1/2 чашки крекери Грем крекер< /li>
- 1/2 чашки упакованого коричневого цукру
- 1/4 склянки універсального борошна
- 1/4 чашки нарізаних волоських горіхів
- 1/4 склянки олії
- 1/2 чайної ложки меленої кориці
Приготування:
- У великій мисці змішайте яблука, вершки, тапіоку та лимонний сік, дати постояти 15 хвилин.
- Перекласти тісто на тарілку. Обрізати тісто до 1/2 дюйма за край пластини; краю флейти.
- Змішайте цукор, корицю, мускатний горіх та сіль, додати до яблучної суміші та акуратно перемішати, щоб покрити.
- Ложка начинки в тісто. Випікати при 375° протягом 35 хвилин.
- У маленькій мисці змішайте інгредієнти для начинки.
- Посипати начинкою.
- Випікайте на 10-15 хвилин довше або доки скоринка не стане золотисто-коричневою і яблука не стануть м’якими.