Яблучний пиріг з волоським горіхом

Хрусткий шрот на вершині чудового яблучного пирога. Я насолоджуюся цим з кулькою морозива.

Інформація про рецепт:

  • Час приготування: 20 хв
  • Порції: 8 порцій

Інгредієнти:

  • 4 чашки тонко нарізаних очищених терпких яблук
  • 3/4 склянки густих збитих вершків
  • 1 столова ложка швидкого приготування тапіоки
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • Тісто для пирога з однією скоринкою
  • 3/4 склянки цукру
  • 1/2 чайної ложки меленої кориці
  • 1/ 4 чайні ложки меленого мускатного горіха
  • 1/8 чайної ложки солі
  • Топінг:
  • 1/2 чашки крекери Грем крекер< /li>
  • 1/2 чашки упакованого коричневого цукру
  • 1/4 склянки універсального борошна
  • 1/4 чашки нарізаних волоських горіхів
  • 1/4 склянки олії
  • 1/2 чайної ложки меленої кориці

Приготування:

  • У великій мисці змішайте яблука, вершки, тапіоку та лимонний сік, дати постояти 15 хвилин.
  • Перекласти тісто на тарілку. Обрізати тісто до 1/2 дюйма за край пластини; краю флейти.
  • Змішайте цукор, корицю, мускатний горіх та сіль, додати до яблучної суміші та акуратно перемішати, щоб покрити.
  • Ложка начинки в тісто. Випікати при 375° протягом 35 хвилин.
  • У маленькій мисці змішайте інгредієнти для начинки.
  • Посипати начинкою.
  • Випікайте на 10-15 хвилин довше або доки скоринка не стане золотисто-коричневою і яблука не стануть м’якими.