Ці універсальні вареники можна приготувати замість яблук із персиками або змішаними ягодами, а замість глазурі збризкати гарячим карамельним соусом. Додайте ванільний крем або морозиво, і це ідеальний десерт.
Інформація про рецепт:
- Час приготування: 35 хв
- Порції: 2 десятки
Інгредієнти:
- 1/2 склянки цукру
- 3 столові ложки сухих хлібних крихт
- 2 чайні ложки меленої кориці
- Мускатний горіх мелений
- 1 пакет замороженого листкового тіста
- 1 велике яйце
- 4 чашки нарізаних очищених терпких яблук
- 1/3 чашки нарізаного пекану
- 1/3 чашки упакованого коричневого цукру
- 1/3 склянки універсального борошна
- 2 столові ложки олії
- 1 склянка кондитерського цукру
- 2 столові ложки 2% молока
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
Приготування:
- У маленькій мисці змішайте цукор, панірувальні сухарі, корицю та мускатний горіх.
- На злегка посипану мукою поверхню розкотити тісто на дві 12-дюймові. квадрати.
- Змастіть квадрати яйцем.
- Помістіть 1 чайну ложку цукрової суміші в центр квадрата, зверху з 2 столовими ложками нарізаного яблука та 1 чайною ложкою цукрової суміші.
- Обережно підніміть кути тесту в центр, затисніть краї, щоб запечатати.
- Повторіть із тестом, сумішшю крихти та яблук.
- Покладіть на змащені маслом листи.
- У маленькій мисці змішайте інгредієнти стрейзелю.
- Випікати при 400° протягом 14-18 хвилин або до золотистого кольору.
- Поставте сковороди на решітку.
- Змішати інгредієнти глазурі, що мрячить пельмені.