Запечені яблучні пельмені

Ці універсальні вареники можна приготувати замість яблук із персиками або змішаними ягодами, а замість глазурі збризкати гарячим карамельним соусом. Додайте ванільний крем або морозиво, і це ідеальний десерт.

Інформація про рецепт:

  • Час приготування: 35 хв
  • Порції: 2 десятки

Інгредієнти:

  • 1/2 склянки цукру
  • 3 столові ложки сухих хлібних крихт
  • 2 чайні ложки меленої кориці
  • Мускатний горіх мелений
  • 1 пакет замороженого листкового тіста
  • 1 велике яйце
  • 4 чашки нарізаних очищених терпких яблук
  • 1/3 чашки нарізаного пекану
  • 1/3 чашки упакованого коричневого цукру
  • 1/3 склянки універсального борошна
  • 2 столові ложки олії
  • 1 склянка кондитерського цукру
  • 2 столові ложки 2% молока
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту

Приготування:

  • У маленькій мисці змішайте цукор, панірувальні сухарі, корицю та мускатний горіх.
  • На злегка посипану мукою поверхню розкотити тісто на дві 12-дюймові. квадрати.
  • Змастіть квадрати яйцем.
  • Помістіть 1 чайну ложку цукрової суміші в центр квадрата, зверху з 2 столовими ложками нарізаного яблука та 1 чайною ложкою цукрової суміші.
  • Обережно підніміть кути тесту в центр, затисніть краї, щоб запечатати.
  • Повторіть із тестом, сумішшю крихти та яблук.
  • Покладіть на змащені маслом листи.
  • У маленькій мисці змішайте інгредієнти стрейзелю.
  • Випікати при 400° протягом 14-18 хвилин або до золотистого кольору.
  • Поставте сковороди на решітку.
  • Змішати інгредієнти глазурі, що мрячить пельмені.